Knowhow & nieuwe technologie

 

Waarom voor Cinelab kiezen ?

Omdat de filmindustrie en de audiovisuele industrie veranderd zijn. Met de komst van digitale films, stellen de markten voor postproductie zich nu open voor nieuwe technische oplossingen die innovatief, flexibeler en goedkoper zijn!

Omdat u op zoek bent naar een dynamische en betrouwbare partner, die u verzekert dat de zaken volgens de regels van de kunst uitgevoerd worden en die tegelijk de kwaliteit, deadlines en budgetten onder controle houdt.

Geïntegreerde diensten: simplify je leven !

Als producent bent u op zoek naar een ‘one-stop-shop’-oplossing voor de afwerking van uw film- en UHDTV projecten. Dit is inderdaad de beste manier om uw workflows en budgetten te optimaliseren. Cinelab neemt de hele postproductie van uw productieprojecten voor haar rekening.

We bieden een volledig nieuw gamma diensten aan rond digitale cinema & UHDTV-media: 
workflow consultancy & management, dailies, sound/image editing-conform, 2-8K Digital Colour grading op SCRATCH & BARCO-2K, het creëren van aftitelingen, linguïstische versioning, finishing en VFX, tot 2D & S3D DCP- of PAD-kopieën en hun distributie naar zalen en vertoners met 24/7 web-services KDM management.

PROFITEER VAN DE HULPMIDDELEN VOOR DE PRODUCTIE
TAX SHELTER & SCREEN.BRUSSELS FUND !

Als kers op de taart komen alle prestaties en postproductiepacks van Cinelab voor 100% in aanmerking voor het Belgische fiscale voordeel van Tax Shelter en voor de steunfonds Screen.brussels fund.

Elk jaar wordt er 150.000.000 euro ingezameld via het Belgische TAX SHELTER, en 3.000.000 euro via het economische steunfonds SCREEN.BRUSSELS FUND. Het zou jammer zijn als u daar geen gebruik van zou maken!